gototopgototop
  1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

O nama

logo

Auto Servis MB AUTO je servis koji posluje s tradicijom dužom od 15 godina te Vam možemo ponuditi slijedeće usluge:

Automehanika: Naše stručno i školovano osoblje za sve segmente mehanike i elektronike će vrlo brzo utvrditi kvar na Vašem vozilu i isti popraviti. U mogućnosti smo Vam ponuditi original i zamjenske dijelove.

Autoelektrika: MB AUTO obavlja sve poslove iz područja autoelektrike. Obnavljanje rotora/statora, popravak svih vrsta el. pokretača (anlasera) i generatora (alternatora), popravci i zamjena el. instalacije i drugi autoelektričarski radovi.

Auto dijagnostika: MB Auto raspolaže s različitim dijagnostičkim uređajima nove generacije koji omogućavaju da u najkraćem vremenu detektiraju kvar na Vašem vozilu i sugeriraju Vam najbolje rješenje.

auto1

Izmjena guma: Od 2011 godine MB AUTO proširuje svoju ponudu usluga na izmjenu guma. Izmjena guma ljeto-zima, balansiranje kotača, razni korisni savjeti.

Servis i punjenje klima uređaja: Ako vaš klima uređaj ne radi, slabo hladi ili postoji bilo kakav drugi kvar na klima uređaju, mi nudimo brzo rješenje te zamjenu, nadopunu sustava za hlađenje ili popravak.

MB AUTO nudi svojim klijentima zamjensko vozilo za vrijeme trajanja servisa, a isto tako i obavlja usluge dovoza i odvoza vašeg vozila sa vaše lokacije na servis i obrnuto.

Please update your Flash Player to view content.

Odgovorite na anketu

Kako ste zadovoljni uslugom servisa MB Auto
Odličan servis i odlična usluga - 75.9%
Da zadovoljan sam - 20.7%
U redu su, ali mogu i bolje - 0%
Nisam zadovoljan - 3.4%

Online posjetitelja

mod_vvisit_counterSve ukupno posjeta:120088

Online: Gostiju 2